Se Hamilton Beachs superprodukt: ”Kläderna stryker sig nästan själva”Att tvätta kläder är en oundviklig del av livet, och det är flera saker att tänka på. När tvätten är klar ska den antingen tumlas eller hängas på tork och sedan ska kläderna helst strykas innan de viks in i garderoben. Med hjälp av Hamilton Beach Steam & Dry Styler kan du enkelt hänga in dina kläder och låta vattenångan göra dem släta. Behöver du torka eller bara fräscha upp dina plagg så fixar den det också. Hamilton Beach Steam & Dry Styler

– En magisk produkt. Jag sparar väldigt mycket tid, berättar Victor, 24, som testat produkten.

Det händer allt för ofta att en tröja, skjorta eller annat plagg som plockas fram ur garderoben inte ser ut som önskat. Det är lätt hänt att man inte vikt in sina kläder ordentligt, eller att de inte använts på ett tag, blivit skrynkliga och kanske inte luktar så fräscht.

Strykjärn och strykbräda samt handhållen steamer har fram tills nu varit de vanligaste sätten att sköta om sina kläder med.  Victor är 24 år gammal och har dessa produkter i sin städskrubb, men med begränsad yta i lägenheten har strykningen varit en syssla som han länge haft svårt för.

– Strykbrädan och strykjärnet tar mycket plats och det tar mycket tid att använda dem. Jag äger en handhållen steamer och den funkar bra till kragar eller muddar men inte till hela plagg. När jag såg en annons om Hamilton Beach Steam & Dry Styler så visste jag att det var något för mig. Den gör jobbet och spar tiden det tar att stryka eftersom kläderna nästan stryker sig själva. Hamilton Beach Steam & Dry Styler

Vill du veta mer om Hamilton Beach?

Enkel installation
Installationen av steamern var superenkel, anser han. Fötterna klickas enkelt på, teleskoprören sätts på plats och vattentanken fylls på. Sen är det bara att hänga in fuktiga och/eller skrynkliga kläder – och välja program. När man är klar så tar det cirka 20 sekunder att fälla ihop den och placera under sängen, och tvärtom.

– Jag kikade i manualen och det var väldigt tydligt vad de fem olika programmen används för, säger Victor.

Hans första test blev en skrynklig skjorta och tio minuter senare öppnade han upp tyget och möttes av en skjorta fri från veck – som dessutom luktade fräscht och nytvättad.

– I min garderob finns det mycket kläder och jag tycker att de allt som oftast kan lukta instängt. Genom att använda steamern blir de fräscha igen. 

Hamilton Beachs Steam & Dry Styler kan användas till mycket mer än att göra kläderna skrynkelfria. En uppskattad funktion är den effektiva torkfunktionen – som gör att du kan torka och fräscha upp plagg efter exempelvis träning eller en regnpromenad.

Läs mer om Hamilton Beach Steam & Dry Styler

–Häromdagen ösregnade det och då testade jag torkfunktionen för första gången. Bara några minuter senare var allt från byxor till regnjacka helt torra igen. Det var magiskt på alla sätt och vis, berättar Victor.

Förutom att komma väl till pass när regnet tittar fram fungerar den perfekt för träningskläder. Materialet i tränings- och funktionskläder gör att man inte bör tvätta dem för ofta – detta har varit ett problem även för Victor själv.

– Jag lirar en del padel och man vill ju kunna använda sina favoritplagg flera gånger innan man tvättar dem. Genom att hänga in dessa i steamern och låta de ångas och torkas så blir de fräscha och jag kan använda dem igen utan att tvätta och med det så förlängs livslängden på mina träningsplagg.

Lång framgångsrik historia
Förutom högkvalitativa steamers erbjuder Hamilton Beach mycket annat i sitt sortiment. Som USA:s största tillverkare av elektriska köks- och hushållsprodukter har de ständigt nya och innovativa produkter på gång, alltid med hållbarhet och kvalitet i fokus.

En ökande trend inom matlagning är att använda sig av luftfritöser. Hamilton Beach har två Air Fryers som blivit mycket populära berättar Patrik Lindholm, vd, och tillägger att ett bra exempel på vad Hamilton Beach står för är den unika kaffebryggaren 2-Way Brewer. På kort tid har den blivit en av de mest uppskattade kaffebryggaren på den nordiska marknaden med en unik funktion att brygga både i kanna och direkt i kopp.

Vill du veta mer om deras Air Fryer? Klicka här!

– Vi har förenklat människors vardag i hemmet i över 100 år och vår lyhörda, effektiva och innovativa utvecklingsavdelning borgar för att det kommer att fortsätta så, avslutar han. 

Hamilton Beach® är ett anrikt Amerikanskt företag som grundades av Fredrick J. Osius 1910 i Wisconsin.

Fredrick J. Osius utvecklade en highspeedmotor som användes i många av produkterna, däribland deras berömda drinkmixer – the Cyclone, som introducerades 1911. Under följande decennier kom motorn att revolutionera marknaden och användas i alla möjliga köksmaskiner, så som mixers, matberedare, fläktar, dammsugare och hårtorkar.

Idag är Hamilton Beach® USAs största tillverkare av elektriska köksprodukter, och det kommer hela tiden nya spännande och innovativa produkter i sortimentet.