Se sommarens stora nyhet: Sarah Sjöström-poolen

Hon är inte bara en av världens främsta simmare – hon är även ambassadör för en av Sveriges främsta pooltillverkare.
Nu lanserar Ellips Pool en helt ny serie av pooler: Sarah Sjöström-poolen.
– Serien består av pooler i tre olika modeller, för att alla kunder ska hitta en pool som passar dem, säger
Marcus Westerlund, marknadsansvarig på Ellips Pool.

Sedan 1989 har Ellips Pool tillverkat högkvalitativa pooler i Norrbotten. I sortimentet hittar du en mängd olika pooler i olika material och former – men sommarens stora nyhet är Sarah Sjöström-poolen; en serie som skapats av en kombination av företagets kunskap och erfarenhet.

”Värdig en vinnare”
Marcus Westerlund är marknadsansvarig på Ellips Pool. Han berättar att de är oerhört stolta över samarbetet med elitsimmerskan och att sammansättningen i den nya poolserien är värdig en mästerskapsvinnare och rekordhållare.
– Serien består av tre modeller; Bas, Pro och Ultra. Baspaketet innehåller allt du behöver för en badklar pool som är så hållbar att den kan gå i arv i flera generationer.

Läs mer

Du kan välja både djup och storlek på din pool för att den ska passa dina behov. Du får med poolstomme av lättmonterade väggsektioner, kraftiga stag och fästdetaljer i magnelisbehandlat stål tillsammans med byggpaket, bottenplatta, enfärgad liner och rostfri poolstege när du köper Sarah Sjöström-poolen.

Leverans inom 10 dagar
Dessutom följer ett komplett poolvårdspaket, ett startkit med kemikalierna du behöver samt tydliga monterings- och skötselanvisningar i världsklass med på köpet. Nu får du poolstommen på 10 arbetsdagar från beställning.

Läs mer om modellerna och se priserna här

Ellips Pool är måna om att möta sina kunders behov och önskemål. Nu är de återförsäljare för Nivekos pooler i Stockholm – det är skräddarsydda pooler som kommer i exakt de mått du vill ha, med stort fokus på enkelhet i installation, samt design och funktion.
– Det är lite dyrare pooler för den riktigt kräsne. Oavsett om du söker en riktigt lyxig pool eller främst längtar efter att hemestra hemma vid en pool med familjen i år finns något för dig i vårt sortiment. Vill du ha tips och råd är du varmt välkommen att höra av dig!

Vi har levererat och monterat pooler till privatpersoner och offentliga anläggningar i Europa och andra delar av världen. Det har gett oss värdefulla kunskaper som vi gärna delar med oss av till alla kunder.

KONTAKTA OSS

Luleå
0920–23 80 50
Upplands Väsby08-594 108 30
Mail: INFO@ELLIPSPOOL.SE