Unna dig vardagslyx med spa – på Hotell Havsbaden i GrisslehamnPrecis vid havet, ett stenkast från storstadspulsen i Stockholm hittar du Hotell Havsbaden i Grisslehamn – en lugn oas för kropp och själ. I 100 år har gäster från när och fjärran kommit hit för att avnjuta mat, dryck och strandbad.

– Här kan du slappna av och låta dig bli väl omhändertagen, säger Anton Lukeniuk, marknadsansvarig på Hotell Havsbaden. 

Redan 1903 började gästerna vallfärda till det numera anrika hotellet som ligger strax över en timme norr om Stockholm. För ett par år sedan totalrenoverades Hotell Havsbaden och i dag är det en given destination för dig om är ute efter en exklusiv spaupplevelse.
– Vi har Sveriges största spaanläggning och erbjuder jacuzzi, ångbastu, torrbastu, hamam, massage och gym. Vi har dessutom ett flertal inom- och utomhuspooler – bland annat en uppskattad utomhuspool som är 38 grader varm året runt, säger Anton Lukeniuk, marknadsansvarig på Hotell Havsbaden.

Populär skönhetsritual
I spaet kan du unna dig flera fantastiska massage- och ansiktsbehandlingar. Anton berättar att hotellets specialitet är Velvet; en skönhetsritual på två timmar. Du väljer själv om du vill boka enstaka behandlingar eller slå på stort med en av de härliga paketlösningarna.
Vill du kika in i det exklusiva spaet och veta mer om paketen? Klicka här

Tornsvit med jacuzzi på taket
De rymliga hotellrummen har ett marint tema och nästan varje rum har en egen balkong med utsikt över havet eller den mysiga innergården. Hotellets juvel är den lyxiga tornsviten som har en privat jacuzzi på taket – med oslagbar utsikt över havet.

Att det är enkelt att ta sig till hotellet då det ligger ett stenkast från både Stockholm, Uppsala, Bromma, Arlanda och Gävle gör att en planerad vistelse inte behöver bli utdragen och tidskrävande.
– Vi vill erbjuda våra gäster harmoni och lugn hos oss. Vårt mål är att varje gäst ska lämna hotellet riktigt utvilade och längta efter att komma tillbaka, säger Anton Lukeniuk.

 

Hotell Havsbaden i Grisslehamn AB
Anrikt hotell grundat 1903 med 122 rum. Av dessa är 4 sviter, 20 sviter med badkar eller bastu och 45 standard minisviter.
Modern konferens- och spaanläggning. Konferensanläggningen har 9 mötesrum, det största med plats för 324 personer.

Kontakt
Telefon: 0175 - 309 30 

Epost: Mail:
Info@hotellhavsbaden.se 

Hemsida: 
www.hotellhavsbaden.se