Testa elektrifierad mikropendling – billigare än ett SL-kort!

Nu när semestertiderna är över och de flesta börjar gå tillbaka till jobbet fylls vägarna med bilar och skapar trängsel. Detta kan leda till frustration av att sitta i långa köer och påverkar även vårt klimat negativt. Därför har det svenska företaget MOVS nyligen lanserat en lösning för miljömedvetna mikropendlare – som dessutom är billigare än ett SL-kort.  En ständigt växande stad kräver en välfungerande och hållbar infrastruktur. Efterfrågan […]

Det här bör du tänka på inför vårens däckbyte: “Väldigt viktigt”

Nu är det dags att byta från vinter- till sommardäck – något som för många kan vara ett påfrestande moment som i slutändan lämnar mycket att önska. Att låta experter likt Ahlberg Bil ta hand om det istället kommer med många fördelar; såsom säker förvaring och däckbyten i högsta kvalitet.

Utbilda dig inom järnvägen och få jobb efter examen

Vi känner alla till lokföraryrket men få vet om de andra typerna av arbeten som finns inom järnvägen. Utbildar man sig till bantekniker, signaltekniker eller kontaktledningstekniker på Trafikverksskolans YH-utbildning får man vara delaktig i det viktiga teknikskiftet framåt samtidigt som man får möjlighet att säkra ett jobb redan innan examen.

Sju enkla tips för en smidigare flygresa inför jul och nyår

Under jul- och nyårshelgen ökar resandet när fler passar på att flyga, både inom Sverige och utomlands. Kanske ska du resa från någon av Swedavias flygplatser, till exempel Arlanda, Bromma eller Landvetter? Här är sju smarta tips som sparar tid och gör din vistelse på flygplatsen så smidig som möjligt.

Nu kan du ladda din elbil tillsammans med Bodens Energi

Antalet elbilar fortsätter att öka i Sverige och bara i fjol steg elbilshandeln med 68 procent. En välfungerande laddinfrastruktur krävs för att bemöta ökningen av elbilar och laddhybrider. Bodens Energi har följt elbilsutvecklingen flitigt och kan nu erbjuda sina kunder laddstolpar från InCharge med laddpunkter runt om i hela Europa.

Därför kör Färjestad BK Sveriges mest sålda laddbara bil

Bensin och diesel blir allt dyrare samtidigt som fordonsskatten på nya bilar chockhöjs. Vilken bil ska man då välja? Carl Andersson, försäljare på Svema Bil menar att valet är enkelt: – Nya Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid som kan köras upp till 54 km på ren el är en av de mest populära hybrid-bilarna i Sverige och Europa just nu. Den är rymlig, […]

Här hittar du världens mest miljövänliga fordon – med upp till 30 procent rabatt

Vill du komma igång med motionen samtidigt som du värnar om miljön? Då är det dags att skaffa sig en cykel. Att cykla är både bra för den fysiska och mentala hälsan och lämnar inga föroreningar efter sig. Söders Cykelbutik har därför sedan 1945 med sin passion och expertis hjälpt kunder att hitta rätt i cykeldjungeln. 


Nu ökar efterfrågan kraftigt på promenadskotrar som rörelsehjälpmedel

“Det är ett fantastiskt hjälpmedel för människor som av en eller annan anledning har svårt att förflytta sig”.

Ahlberg Bil firar 25 år

Samtidigt som Ahlberg Bil firar sitt 25-årsjubileum, genomgår företaget en kulturresa där man genomlyser sina värderingar och sätt att vara. Johan Ahlberg, VD, är övertygad att detta arbete kommer att bana väg för att bli #stansbästaarbetsgivare.25-årsjubileet firar de genom att varje vecka lyfta fram sina olika avdelningar med fina erbjudanden.– Vi ser fram emot att […]