Träffa SIS och Christer Fuglesang i Göteborg den 5-9 novemberUnder en hel vecka bjuder SIS in dig till att träffa dem och deras experter i Göteborg. Du kan anmäla dig till deras utbildningar inom kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöledningssystem, informationssäkerhet, medicinteknik och maskinsäkerhet.

Träffa Christer Fuglesang på SIS Maskinsäkerhetsdag den 7 november
SIS Maskinsäkerhetsdag är Sveriges största event inom maskinsäkerhet. Här får du möjlighet att träffa de främsta experterna inom maskinsäkerhet och hur tillämpningen av standarder visar dig vägen till säkra maskiner och god arbetsmiljö.
Hör Sveriges första och enda astronaut berätta om hur alla vägar leder till rymden. Christer Fuglesang kommer ta dig och din verksamhet ut i nya rymder via forskning och vetenskap, och inspirera er till att nå nya mål.

Paketerbjudande 50% rabatt på event i samband med utbildningar
Lär dig något nytt tillsammans med andra och anmäl dig till en av utbildningarna i Göteborg 5-9 november så får du 50% rabatt på eventet SIS Maskinsäkerhetsdag 7 november. 

Se till att få plats redan idag!

Datum: 5-7 november

Du kan välja på utbildningar inom följande områden:

  • Kvalitetsledning
  • Miljöledning
  • Arbetsmiljöledning
  • Medicinteknik
  • Informationssäkerhet
  • Maskinsäkerhet

Plats: Hotell 11 på Lindholmen i Göteborg. Antalet platser är begränsade, först till kvarn gäller.

Om SIS

SIS projektleder experter från olika branscher som vill utveckla standarder. De möts hos oss för att hitta gemensamma lösningar. Standarder bidrar till utvecklingen av innovationer och underlättar handel och export.

Våra kunder kommer från privat och offentlig sektor. Vi tar till vara deras intressen genom att representera Sverige i de internationella standardiseringsorganisationerna CEN och ISO. 

Utöver att driva standardiseringsprojekt, säljer vi bland annat standarder, utbildningar och rådgivning. SIS är en ideell organisation med 170 medarbetare och en omsättning på 281 miljoner kronor 2017.