Trygg sömn för de minsta
– med rätt produkterSängen är troligtvis den viktigaste möbeln i hemmet. Det är här vi slappnar av och åter- hämtar oss – bra sömn är helt enkelt lika med välbefinnande. För den som lider av sängvätning, eller enures nocturna som är den korrekta termen, kan det dock vara svårt att få till en hel god natts sömn.

Tur då att det finns bra hjälpmedel som både skyddar och behandlar. Det vet man på Sängvätningsbutiken och BED and bells, som är experter på sängskydd och enuresprodukter.

Ett exempel är det trådlösa enureslarmet DRI Eclipse, som har en fuktkänslig sensorplatta som placeras i barnets underkläder och en mottagare i form av en larmdosa. När sensorplattan känner av tillräckligt med fukt skickar den en trådlös signal till larmdosan som larmar och väcker barnet.

Här hittar du enureslarm

För att kunna vara ännu tryggare, torrare och mer hygienisk finns mjuka och absorberande madrasskydd i anpassade material som är både hållbara och luftiga, bland annat frotté – ett bra alternativ till den som svettas mycket på natten. Skydden finns för alla sorters sängar och är fria från alla typer av kemikalier.

Se urvalet av absorberande madrasskydd

Sängvätningsbutiken är en samlingspunkt där familjer kan få information och hitta rätt hjälpmedel vid problem med barns blöta sängar, sängvätning (enures) och inkontinens.
Webbutiken tillhandahåller ett brett utbud av olika typer av sängvätningslarm/enureslarm, madrasskydd och inkontinenshjälpmedel för att anpassa till familjers varierande behov. Hemsidan ger även råd och allmän information om sängvätning (enures), möjliga orsaker bakom och behandlingsalternativ för att hjälpa familjer till torra nätter.