Unik julbelysning en ny trendNär julen närmar sig och mörkret faller är det givet att pynta med en mysig julbelysning. Att sticka ut med en vacker adventsljusstake på fönsterbrädan utan att behöva betala ett premium pris blir allt svårare, men nu erbjuder LampGallerian lösningen.

Den traditionella julbelysningen, vare sig vi pratar om slingor varvade längs balkonger eller adventsljusstakar på fönsterbrädor, är för många ett av julens första kännetecken. Det bådar om en kommande tid av värme och julmys, och med åren har allt fler nya designer på den traditionella julbelysningen dykt upp. Eftersom gemene man inte vill lägga hela sin månadsbudget på julbelysningen, erbjuder nu LampGallerian prisvärd och unik julbelysning som håller i flera år.

Hitta unik och traditionell julbelysning här

Med åren har adventsljusstaken utvecklats och blivit en viktig inredningsdetalj i olika former och färger. Även den traditionella adventsstjärnan har fått sig ett ansiktslyft med flera nya designer, vilka kan liva upp vilket rum som helst. På LampGallerian har man byggt upp ett sortiment av unika, traditionella och vackra alternativ till ett förmånligt pris.

”Även till trädgården”
Den som vill ta nästa steg med sin julinredning och har en uteplats till förfogande, står ofta inför överväldigande möjligheter. Fräcka figurer som förvandlar trädgården till ett vinterland kan vara pricken över i, och på LampGallerian är det redan hårt tryck på lagret.

– Trädgårdsfigurerna, som vi alltid testar hårt för att de ska klara det tuffaste av vinterklimat, är omåttligt populära och vi rekommenderar alla våra kunder att vara tidigt ute i år, berättar Jacob Croona, inköpschef på LampGallerian.

LampGallerians mysiga utomhusbelysning hittar du här

”Stor kunskap”
Rätt julbelysning är inget enkelt val att göra med det ständigt växande sortimentet, men på LamgGallerian får du råd och tips av personal som har stor kunskap och erfarenhet från branschen. Letar du efter en speciell julbelysning som inte finns i sortimentet kan LampGallerian också hjälpa dig, då deras kontaktnät med de flesta leverantörer i Norden gör att man gärna tar emot förfrågningar.

– Vi vet hur svårt det blivit att välja rätt julbelysning. Alla vill såklart pricka rätt, vare sig det handlar om att matcha sin nuvarande inredning, eller välja rätt design för verandan. 

Upptäck hela LampGallerians sortiment

LampGallerian är din expert på belysning sedan urminnes tider (åtminstone känns det så) och har varit med på hela resan från glödlampor till LED-lampor. 

Eftersom vi varit i branschen så pass länge så vet vi vad som är viktigt inom belysnin och allt vi köper in går vi igenom och kvalitetskontrollerar. Idag är LampGallerian en av Sveriges största butiker och erbjuder snabb hemleverans av lampor för alla rum och miljöer.

Webbsidawww.lampgallerian.se