Hyr ut och låt hyran betala dina kostnader för fastigheten

Efterfrågan på att semesterhyra på Franska Rivieran är oerhört stor under sommaren.

Under sommaren (från maj till och med september) är det mycket stor efterfrågan på villor att hyra på den Franska Rivieran. Priserna blir förstås extra höga under juli och augusti då hela Europa har semester.

Man får räkna mellan 700€ per vecka för en studio vid havet till flera tusentals Euro för en villa. Villa Marouette som ligger precis vid havet kostar förstås lite extra, speciellt då den har ett separat gästhus, pool och trädgård, samt enorma terrasser mot havet. Priset under högsäsong är runt 3500€ per vecka.

Man kan dock få lika bra semester om man hyr maj-juni eller september-oktober för då kostar det ungefär 25% mindre. Det är också mer plats på stränderna, restaurangerna och vägarna.

Det är en dröm för många att kunna disponera ett helt hus (med gästhus) och egen pool under de allra viktigaste veckorna på året - semestern.

Räknar man ut priset per person så blir det faktiskt inte dyrare än att bo på hotell och då har man mycket större utrymmen, man kan laga egen mat och arrangera egna fester.

Hyran man får in genom att hyra ut, speciellt på sommaren, betalar oftast hela kostnaden för fastigheten, så det kan även bli en riktigt bra investering.

Det går även att hyra Villa Marouette: info@villamarouette.com

Villa Marouette är en sekelskiftesvilla som ägs av Barbro och Rolf Lundqvist sen 10 år. De har bott där varje vår och varje höst. Sommar och vinter har de bott i Sverige. På sommaren hyr de ut fastigheten och den är förstås mycket eftertraktad, eftersom den ligger precis vid Medelhavets strand. Nu har Barbro och Rolf bestämt sig för att flytta till Sverige för gott. Man kan nå dem här: 
info@villamarouette.com