Ahlberg Bil firar 25 årSamtidigt som Ahlberg Bil firar sitt 25-årsjubileum, genomgår företaget en kulturresa där man genomlyser sina värderingar och sätt att vara. Johan Ahlberg, VD, är övertygad att detta arbete kommer att bana väg för att bli #stansbästaarbetsgivare.
25-årsjubileet firar de genom att varje vecka lyfta fram sina olika avdelningar med fina erbjudanden.
– Vi ser fram emot att fira våra 25 år tillsammans med alla kunder och andra intresserade, säger han.

Historien om Ahlberg Bil startade 1994 då Johan Ahlberg förvärvade Sven Fridolfssons Bil i Ljungby och tog över rollen som vd. Han hade redan där och då planerat att få företaget att växa, så när Bilia bestämde sig för att sälja av sina anläggningar i Blekinge tog Johan över dem.
– I dag finns vi på fem orter; i Ljungby, Karlskrona, Karlshamn, Sölveborg och Olofström. Vi säljer bilar i Ljungby, Karlshamn och Karlskrona, men har även smygstartat begagnatförsäljning i Olofström, säger han.

Här ser du alla bilar som är till salu just nu

Bästa arbetsgivaren
Just nu genomgår de en kulturresa som genomlyser företagets värderingar och sätt att vara, både internt och externt.
– Vi tar fram en värdegrund tillsammans, en värdegrund som vi ska leva och andas. Vi har dessutom landat i tre ledord: engagemang, ansvarstagande och omtanke – ord som kommer att hjälpa oss i vardagen, i ledarskapet och sättet vi möter kunder och medansvariga, säger Johan. Han är övertygad om att detta är det bästa företaget har gjort och att kulturresan kommer att hjälpa dem mot målet att bli #stansbästaarbetsgivare i de städer de finns.

Nu firar Ahlberg Bil 25 år med en sprakande jubileumsperiod. De har valt att lyfta fram en avdelning i taget och fira med fina erbjudanden i en hel vecka, något de gör dels för att visa sin bredd, men även för att deras avdelningar ska få synas lite mer än vanligt. Den stora jubileumsavslutningen sker den 4-10 november och ett stort jubileumskalas går av stapeln helgen 9-10 november i Karlshamn, Karlskrona och Ljungby. Verkstäderna kommer att stå som värd för ett rejält barnkalas med tävlingar, uppträden, hoppborg och radiostyrda bilar och erbjudanden på både nya och begagnade bilar kommer ut.

Läs mer om Ahlberg Bil här 

Tjejkväll och bio på agendan
Utöver det traditionella firandet ordnar dessutom varje anläggning ett event tillsammans med sina kunder under hösten.

– I Sölvesborg hade vi en fantastiskt trevlig och välbesökt tjejkväll i början av hösten. Anläggningen i Ljungby ordnade ett event på Ljungby Arena och i Olofström spökade vi på en Halloweenmarknad. I Karlskrona blir det ett event tillsammans med Karlskrona Handboll och i Karlshamn ska vi gå på bio med våra kunder och se filmen Le Mans 66, säger Johan Ahlberg. Vi ser framemot att fira våra 25 år tillsammans med alla kunder och intresserade.

Vill du läsa mer om 25-årsjubiléet? Klicka här!

Ahlberg Bil är ett privatägt företag som idag finns representerade på följande orter: Karlshamn, Karlskrona, Sölvesborg, Olofström och Ljungby. Företaget startade 1994 men har genom tidigare ägare representerat Volvo sedan 1950-talet.

Vi är auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia.

Läs mer här