Äntligen: Nu får Göteborg en egen möbelmässaI höst presenteras de största nyheterna inom möbel- och belysningsbranschen på Bananpiren i Göteborg. 20-22 september är det premiär för stadens egen möbelmässa.
– Ett femtiotal utställare har tagit fram det bästa och hetaste ur sina sortiment och på lördagen är dörrarna öppna även för privatpersoner. Det kostar inget att besöka mässan och man tar sig smidigt till Bananpiren med gratisfärjan som går regelbundet från Göteborgsoperan, säger Björn Delin, vd för BraMässor.

Nu är det äntligen dags för Göteborg att slå upp portarna till sin egen möbelmässa. 20-22 september ligger fokus på belysning, interiör samt inne- och utemöbler.

”Ett stort intresse”
Enligt Björn Delin, vd för BraMässor som arrangerar Möbelmässan Göteborg, har intresset varit stort hos både besökare och utställare.
Han menar att det här är något branschen efterfrågat och att utställarlistan är gedigen med många av Sveriges främsta leverantörer och importörer.
Här läser du mer om Möbelmässan Göteborg

– På kvällen efter den första mässdagen arrangeras dessutom ett stort mässparty för alla i branschen. Den blir en viktig del av evenemanget med trevligt umgänge med branschkollegor, livemusik, mat och dryck.

Allmänheten bjuds in
Huvudmålgruppen för Göteborgs möbelmässa är möbelbutiker, inredare och e-handlare men mässan vänder sig till alla som har ett inredningsintresse. De senaste nyheterna och trenderna inom möbel- och belysningsbranschen kommer att presenteras och de två första dagarna har reserverats för butiker, e-handlare och inredare – men på lördagen bjuds även allmänheten in.
– Det kostar ingenting och ingen föranmälan behövs. Det är bara att droppa in, alla är välkomna.

Möbelmässan Göteborg arrangeras för första gången den 20-22 sep 2018. 50-talet utställare visar inredning, belysning och möbler för inne- och utebruk med fokus på hemmiljö.  Arrangör är BraMässor Sverige som är en oberoende arrangör av mässor och andra evenemang och vars ambition är att tillvarata olika branschers och branschföreningars behov och intressen.

Gratis färja
Går en timme innan mässan öppnar och en timme efter stängning regelbundet mellan Göteborgsoperan och Bananpiren.

Bananpiren
Södra Frihamnspiren 1
417 55 Göteborg
bananpirengoteborg.se

Öppet för branschen: 
Torsdag 20 september: 10.00-18.00
Pier Party: 18.00-sent
Fredag 21 september: 10.00-17.00
Lördag 22 september: 11.00-17.00

Öppet för privatpersoner:
Lördag 22 september: 11.00-17.00