Aviciis hyllningskonsert slutsåld – nu kan du vinna ett av tre exklusiva VIP-paketInom en timme sålde biljetterna slut till Avicii Tribute Concert for mental Health awareness. För den som inte vill missa årets event, erbjuder nu en av de stolta huvudsponsorerna Urbanista, chansen att vara på plats genom att tävla ut exklusiva VIP-paket.

– Som företag vill vi ta vårt ansvar och prata om mental hälsa för att uppmuntra andra att våga göra detsamma, berättar Anders Andréen, vd på Urbanista.

“Stolta sponsorer”
Den 5 december är det dags för Avicii Tribute Concert, ett fullspäckat event som kommer att hylla den bortgångne Tim ”Avicii” Bergling. Inom en timme blev konserten slutsåld, och nu kan 55 000 fans se framemot ett av årets största event på Friends Arena. En av de stolta huvudsponsorerna är Urbanista, som nu kommer att lotta ut tre VIP-paket med flyg, hotell och biljetter till eventet, för alla som köper nya hörlurarna Urbanista Stockholm. Dessutom skänker Urbanista 10% av intäkterna på samma hörlurar till Tim Bergling Foundation under oktober månad.

Upptäck Urbanista "Stockholm"

Tim Bergling Foundation stödjer personer och organisationer som arbetar förebyggande med psykisk ohälsa och suicid, där Urbanista har gått in som en av huvudsponsorerna.

– Tim Bergling Foundation arbetar förebyggande inom psykisk ohälsa och suicid och vi är glada att Urbanista stödjer oss i detta viktiga arbete, säger Klas Bergling, grundare av Tim Bergling Foundation.

Läs mer om samarbetet mellan Urbanista och Tim Bergling Foundation

“Lottar ut VIP-paket"
Med bara några veckor kvar till den slutsålda konserten, tävlar man nu ut tre VIP-paket till lyckliga vinnare som kommer få chansen att se David Guetta, Kygo med fler hylla den bortgångna artisten på Friends Arena. Utöver biljetterna ingår även flyg och hotellnatt, för en komplett VIP-upplevelse.

– Samarbetet går hand i hand med vår värdegrund och det är med stolthet vi nu presenterar det, berättar Anders Andréen.

Läs mer om Urbanista här

 

Vi älskar städer. Och den ständiga inspirationen som kommer med en urban livsstil. Urbanista, med bas i Stockholm, är ett varumärke för aktiva människor världen över. Vi erbjuder produkter med en unik design i samspel med det senaste inom teknik. Urbanista finns i över 20 000 butiker i 80 länder runt om i världen. Utan kompromiss designar vi produkter för dagligt bruk och ett liv i rörelse.

Webbsidawww.urbanista.com