Checka in på Filmstaden: Här är sommarens biopremiärer

Äntligen har Filmstaden öppnat igen! Och visst har man längtat efter att få resa till filmens magiska värld i en bekväm biofåtölj med popcornen i högsta hugg. I sommar är det fler biopremiärer än någonsin. Här listar vi filmerna för en underbar biosommar. Bio är tillbaka!

Upplev sommaroperans mystik och intriger – på vackra Läckö Slott

Nu har du din chans att för en kväll få bjudas in till 1800-talet och en maskeradbal med mystik, intriger och kungamord. Under sommaroperan på Läckö slott 2020 kan du se den melodiösa föreställningen”Tintomara” – och magin behöver inte vara slut när föreställningen är det.

Aviciis hyllningskonsert slutsåld – nu kan du vinna ett av tre exklusiva VIP-paket

Inom en timme sålde biljetterna slut till Avicii Tribute Concert for mental Health awareness. För den som inte vill missa årets event, erbjuder nu en av de stolta huvudsponsorerna Urbanista, chansen att vara på plats genom att tävla ut exklusiva VIP-paket.

Fira advent i Årets Stadskärna – Östersund

För den som längtar efter mysiga juletider är det snart dags. När den klassiska musiken, färgglada belysningen och varma dryckerna äntligen är framme, känner många av julstämningen i advent. En stad som utmärker sig är Östersund, där Jamtli julmarknad gjort sig känd som en av Europas mysigaste julmarknader – bara en av många upplevelser veckorna innan jul i Östersund.

Premiär för norra Europas största lakritsrotsodling

I över 100 år har svenskar konsumerat lakrits, som länge varit en stor favorit i godishyllan. I snitt konsumerar svenskar 2 kg lakrits per person årligen, vilket gör Sverige till ett av världens största lakritsland. Lakritsroten odlas vanligtvis i de södra delarna av Europa, men nu tar tillverkarna av Sveriges premiumlakrits, Lakritsfabriken i Ramlösa, nästa steg och börjar odla lakritsrot i Sverige. – Att ta lakritsrotsplantagen till Sverige och göra […]

Restips: Tre upplevelseresor som förgyller vardagen

Fantastisk natur, exotisk mat och historiska sevärdheter. Det är bara lite av vad du kan få uppleva på Lotus Travels guidade upplevelseresor. I över 25 år har Lotus Travels reseguider förgyllt resenärers vardag med resor utöver det vanliga.  
– Våra resenärer får naturligtvis uppleva de största sevärdheterna, men vårt fokus ligger alltid på de genuina och gömda pärlorna bortom turiststråken, berättar Magnus Carlsson, Asienexpert på Lotus Travel. 

Södertälje City: En händelserik plats där alla är välkomna

Vill du hitta på något extra kul i sommar? Besök Södertälje City som anordnar gratis utebio, sommarkonserter och en egen stadsfestival i augusti.