Elite Palace Hotels nyöppnade Spa en succé: “Helt överväldigade av all positiv respons”Äntligen har dörrarna slagit upp till Elite Palace Hotels nya Spa- och träningsanläggning VANA. På generösa 1 500 kvadratmeter får du som medlem,  hotellgäst eller besökare möjlighet att träna på ett av Stockholms mest exklusiva gym och njuta av en redan nu högt uppskattad Spa-upplevelse.

–  Här kan du unna dig en staycation i världsklass. Varje detalj är genomtänkt för att skapa bästa möjliga Spa- och träningsupplevelse för dig, säger Sofie Glad på VANA.

Vill du sänka axlarna för en stund och slappna av – på riktigt? Efter ett och ett halv års renovering står Vasastans i särklass största Spa- och träningsanläggning nu redo för att ta emot besökare. Här ryms såväl träningsavdelningen med cardio- och gymmaskiner, fria vikter och andra redskap samt möjligheten till personlig träning som en generös Spa-avdelning. 

Ta ett dopp i poolen eller jacuzzin, koppla av i mjuka, noggrant utvalda möbler framför den öppna elden – eller styr stegen mot aromarummet, den finska bastun och ångbastun. Som pricken över i:et finns njutbara och effektiva ansikts- och kroppsbehandlingar utförda enligt Kerstin Florians Spa-koncept, samt ett helt tyst vilorum med öppen spis att tillgå. Vill du meditera så finns det möjlighet till en guidad meditation via hörlurar.

– Vi är så glada över den enorma uppskattning våra besökare visat för anläggningen. Det har verkligen blivit en succé, säger Sofie Glad på VANA spa och gym.

VANA erbjuder 500 medlemskap på tre olika medlemskapsnivåer till dig som vill unna dig regelbundna besök.

Läs mer om medlemskapet här

Inspirerat av Palm Springs
VANA är beläget på hotellets nedre plan som när huset byggdes 1958 var ett lyxigt showroom för Mercedez Benz. Med detta i åtanke ritade arkitekten Per Öberg interiören, som influeras av Spa-hotell som “The Swim Club” i Palm Springs i Kalifornien.

– Per Öberg har med stor framgång utvecklat förstklassiga Spa-miljöer i Sverige genom åren. VANA genomsyras av ett modernt och elegant formspråk som harmonierar med miljön där stadspuls möter Spa-drömmar. Här kan du unna dig en staycation i världsklass. Varje detalj är genomtänkt för att skapa bästa möjliga Spa- och träningsupplevelse för dig.

Upptäck den exklusiva Spa- och gymanläggningen här

Flera förmånliga Spa-paket
VANA är perfekt för en staycation. Här stiger du in i en värld som tar dig långt bort från vardagens måsten och får njuta av en stillhet där endast ditt välbefinnande står i fokus. Ät hälsosam mat och ge kroppen vad den behöver i form av både träning och återhämtning. För en komplett upplevelse kan du avsluta dagen med en övernattning i hotellets lyxiga hotellrum.

– Vi erbjuder flera förmånliga Spa-paket att välja mellan. Bland annat generösa VÅR-VANA där du och någon du tycker om kan unna er en härlig SPA-upplevelse med övernattning på mysiga Elite Palace Hotel. Njut av vårt helt nyöppnade Spa, god sömn i sköna hotellsängar och en förstklassig frukostbuffé – för bara 575 kronor per person. Välkommen till en annan värld, en fristad i storstaden, avslutar Sofie Glad.

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms och för rekreation står Vana spa med bastubad, gym och välgörande behandlingar. För den bilburne står hotellets garage till förfogande mot avgift. 

Vill du veta mer? Klicka här