Fira in våren hos Wallmans!

Spännande underhållning, god mat och kärleksfull atmosfär – finns det något bättre sätt att fira att våren är på sin glänt på? Hos Wallmans kan du uppleva ”The Vibe”, stadens hetaste middagsshow, tillsammans med den eller de du älskar mest.

På Teatergatan 3, Stockholms kanske mest klassiska nöjesadress, har underhållningen stått i centrum sedan början av 1900-talet. I dag är Wallmans Stockholm synonyma med den framgångsrika kombinationen av god mat och glittrande underhållning: Dinner shows.

– Här kan du förvänta dig det oväntade med överraskningar, underhållning och upplevelser som överträffar alla dina förväntningar, säger
Annette Ståhl, platschef på Wallmans. 


I dag är ”The Vibe” Stockholms hetaste middagsshow. Redan när du kliver in i salongerna förflyttas du till en värld av sköna minnen och känslan av "nouveau noir." Atmosfären är elektrisk, och varje ögonblick är laddat med potentialen att bli en del av din egen unika historia.

– Här finns inget utrymme för tristess – det är en värld av musik, mat och magi. Med en imponerande repertoar av bländande musiknummer och fantastiska "moves" har The Vibe allt som behövs för en minnesvärd kväll.

Läs mer och boka biljetterna här!

Mer än bara en måltid
Följ med på en resa genom tid och musik med några av världens största artister samtidigt som du avnjuter en meny full av aptitretande rätter som säkerligen kommer att tillfredsställa även den mest kräsna gommen.

– Våra kockar använder råvaror som är lokalt odlade i möjligaste mån, och resultatet är rätter som är lika goda som de är vackra. En middag på ”The Vibe” är inte bara en måltid, det är en kulinarisk upplevelse, säger Annette.

Under middagsshowen får gästerna all uppmärksamhet och kärlek. Artisterna både underhåller och serverar, och med varje danssteg och ton av musik skapar de magi som får publiken att tappa andan. Det är en föreställning som kommer att stanna i ditt hjärta långt efter att kvällen har tagit slut.

– Välkommen in och fira in den efterlängtade våren med oss!
 

Om Wallmans 
Dinner shows – den framgångsrika kombinationen god mat och glittrande show. Grunden lades av nöjesprofilen Hasse Wallman redan 1956 och sedan dess har svenskar haft lite roligare.

Konceptet har expanderat över Sverige, men även utanför gränserna. Idag sprider vi stjärnglans i Köpenhamn, Oslo, Stockholm, Sälen, samt på turné.

Läs mer på https://wallmans.se/.