Miss Inga höjer temperaturen på Golden Hits i vår

Den framstående dragshowartisten Miss Inga har lockat över 40 000 åskådare till sina föreställningar i Globen och Annexet – och under tolv spännande veckor är hon aktuell med It’s MF Bingo!” på Golden Hits i Stockholm. 

Fram till 15 juni fortsätter vi dessutom med Tess Merkels hyllade succé ”A Blast From The Past – 2024 blir helt enkelt ett fantastiskt showår hos oss
, säger Cecilia Dahlbom, platschef Golden Hits. 

Miss Inga slog igenom som fotomodell och jobbade under 00-talet som kvinnlig toppmodell tillsammans med några av branschens största namn. Dragshowartisten är en av Sveriges mest kända nattklubbsdrottningar och vunnit otaliga priser för sitt arbete. Efter att ha lockat över 40 000 besökare till Globen och Annexet gör hon nu Golden Hits i Stockholm till sin dekadenta lekplats under tolv lördagar under våren och erbjuder en oslagbar dagsfest i härlig nattklubbsmiljö.

Premiär 3 februari – läs mer och boka!

– Tänk storslagna shownummer, hämningslös standup och grym musik i kombination med det klassiska, nervkittlande bingospelet – det blir en svårslagen upplevelse som är större, bättre och roligare än någonsin, konstaterar Cecilia Dahlbom, platschef på Golden Hits.

Materialet är helt nyskapat och med sig på scen och i lokalen har Miss Inga några av husets fantastiska artister. Bingopriserna är värda tusentals kronor och vågar du ropa ”bingo” under spelet får du göra stjärnan sällskap på scen – och naturligtvis vänta dig en roast då ingenting är heligt under en dragshow.

– Det blir kanske lite extra tydligt då ett av priserna man kan se fram emot under kvällen är en erotisk, manlig striptease från superhunken Vlad. Vinnare eller ej – det är något du inte vill missa oavsett om det är dags för möhippa, svensexa eller vänsexa!

Vem tar du med dig på bingo med Miss Inga? Klicka här och boka!


Publiksuccén fortsätter till juni

Det är inte bara bingofantaster som kommer att trivas på Golden Hits i vår – den spektakulära showen ”A Blast From The Past”, producerad av Tess Merkel, fortsätter visas fram till 15 juni.

– Det är en nostalgiresa av rang – från låtarna till trenderna vi minns. Njut av en specialkomponerad trerättersmiddag och låt dig underhållas, för att sedan ta med dig glädjen och energin ut på nattklubbens dansgolv resten av kvällen, avslutar Cecilia.

Om Golden Hits 
Golden Hits är utestället i Stockholm som funnits på Kungsgatan 29 sedan 1992 och ofta beskrivs som Stockholms roligaste dansställe och nattklubb. Ända sedan starten har musiken varit en del i framgångssagan och vi spelar nutidens och dåtidens hits.

På Golden Hits har vi tre dansgolv som spelar musiken du helst mimar till framför spegeln.  

Läs mer på goldenhits.se!