Hårtransplantation på prisvinnande klinikLa Clinique i Stockholm samarbetar med Este Medical Group, en prisvinnande klinik som utför hårtransplantationer och hårstimulerande behandlingar. För priset 29 500 kronor ingår konsultation, flyg, tre nätter på lyxhotell, transfer och hårtransplantation.

– Arvsanlagen påverkar håravfallet, hur mycket eller hur lite du tappar och på vilka områden, berättar Ann-Charlotte på La Clinique i Stockholm.

– Håravfallet ser olika ut hos olika personer; flikar, hårfäste, hjässa, eller totalt håravfall. Även transplantation av skägg kan utföras. Man kan också vara allmänt tunnhårig för att göra en hårtransplantation. Vi har dessutom även många kvinnor som söker hjälp hos oss på La Clinique.

Ann-Charlotte berättar också att många söker sig till La Clinique efter att ha haft tidigare hårtransplantationer som inte blivit som man tänkt.

– Väldigt ofta kan vi hjälpa till med det. Då börjar vi med hårstimulerande behandlingar och sen en ny hårtransplantation.

Internationellt samarbete
Att ha tunt eller nästan inget hår är för många en känslig fråga och gör att allt fler vill genomgå en hårtransplantation. Efterfrågan på hårtransplantationer i Turkiet har ökat dramatiskt, eftersom man nu får fantastiskt fina resultat till en betydligt lägre kostnad.

– Vi har valt att samarbeta med Este Medical Group som vann pris som bästa hårklinik i England 2018, och som har en filial i Istanbul. Det känns väldigt tryggt att samarbeta med dem, där vi tillsammans tar hand om patienten från början till slut. Patienten kommer till vår klinik i Stockholm för konsultation, och vi tar även hand om efterkontrollen när patienten är åter tillbaka i Sverige.

– Vår klinik i Stockholm har lång erfarenhet av hårtransplantation samt hårlaser och har nu valt att samarbeta med Este Medical Group.

Prisvärt erbjudande
I erbjudandet från La Clinique ingår en hårtransplantation och obegränsat antal hårgrafter anpassat till dina förutsättningar. Det är även möjligt att designa om ditt hårfäste, för att få ett piggare och mer ungdomligt utseende.

– Vi vet att det kan uppstå många frågor och man kan känna osäkerhet inför en hårtransplantation och vi lägger därför stor vikt för att få patienten att känna trygghet. Vi finns med från början till slut, även i Istanbul, säger Ann-Charlotte.

Kostnaden för hela paketet är 29 500 kronor och innehåller mycket mer än bara själva ingreppet. I priset ingår:

  • Konsultation på La Clinique i Stockholm (konsultation kan även göras på distans)
  • Flyg tur och retur mellan Stockholm och Istanbul
  • Transfer mellan flygplats, hotell och klinik
  • Lyxhotell i tre nätter
  • Hårtransplantation - obegränsat antal hår utifrån dina förutsättningar
  • PRP-behandling
  • All medicin och produkter i samband med ingreppet
  • Återbesök och uppföljning på La Clinique i Stockholm

Toppmodern klinik
Kliniken i Istanbul är toppmodern med internationellt erfarna kirurger och sjuksköterskor, som också är engelsktalande. Utöver ditt besök på kliniken kan du under dina tre dagar även njuta av att upptäcka vackra Istanbul.

– Att göra en hårtransplantation hos oss är så gott som smärtfritt, vilket gör att du kan kombinera ditt estetiska ingrepp med några dagars bekväm semester också, berättar Ann-Charlotte.

Erbjuder många olika ingrepp
Förutom hårtransplantationer erbjuder La Clinique en stor mängd av andra estetiska ingrepp, genomförda av högkvalificerade internationella kirurger. Här har du även möjlighet att få hjälp med näsplastik, bröstkirurgi, ansiktslyft, fettsugning och även bukplastik.

– Varför välja oss? Vi erbjuder dig en högkvalitativ, säker, kostnadseffektiv och bekväm behandling. Om du letar efter erfarna experter inom hårtransplantation är vi ett av de absolut bästa valen som hjälper dig att få ett fantastiskt bra och naturligt resultat. Vi erbjuder väl beprövade, effektiva och skonsamma behandlingar mot nästan alla typer av håravfall.

La Clinique - hair & aesthetic clinic 

ledande inom laserkirurgi, kosmetisk kirurgi och medicinsk hudvård.

Vi är en klinik som specialiserat oss inom den senaste lasertekniken vad gäller kirurgi och kroppsbehandlingar.
Dessutom har vi lång erfarenhet av injektionsbehandlingar med fillers och Botox

Vi utför även medicinska hudvårdsbehandlingar med världsledande  produkter utvecklat av läkare

På La Clinique arbetar specialiserade läkare, sjuksköterskor och hudterapeuter med lång erfarenhet.

Vi är flerspråkiga och talar bl.a svenska, engelska, franska och ryska

Kontakta oss på 08 662 30 50 alternativt info@laclinique.se