Koppla av och njut av en kreativ stund med Rundis

Flera studier visar på att mängden stressade människor i Sverige ökar, och när en kallare årstid vankas är det dessutom svårare för många att hitta på avkopplande aktiviteter. Nu uppmanar Rundis till att folk ska koppla av – och främjar en mer kreativ fritid genom sina pärl- och pysselprodukter i trä liksom silikon.

Till vardags kan många känna att de sällan gör annat än att jobba och sova. Många strävar efter fler avkopplande stunder, något som kan upplevas som klurigt att lyckas med. Rundis har sedan 2012 tillhandahållit pysseltillbehör i olika former – med visionen att vara bidragande till en härlig och kreativ tid i hemmet.

– Man ska alltid kunna unna sig lite egentid. En lugn stund där man kan varva ned efter en dag på jobbet, där man kan pyssla och skapa egna presenter till sig själv eller nära och kära, berättar Stefani Dänhardt, grundare av Rundis.

Läs mer om Rundis här

”Vi säljer inte bara pärlor”
Möjligheterna av vad som går att skapa med hjälp av Rundis produkter är så gott som oändliga, och produkterna i webbutiken är många till antalet. Här kan den som vill utforma ett till exempel helt unikt armband med hjälp av till exempel fina halvädelstenar, eller varför inte ett alldeles unikt barnvagnshänge? På Rundis hemsida kan den som vill enkelt låta sig inspireras av olika kreationer, med medföljande guides på vilka produkter du behöver för att skapa en egen version.

– Vi säljer inte bara pärlor. På ett sätt säljer vi också en stund som du har helt själv, med dina barn eller dylikt. Det blir roligare att skapa något på egen hand, istället för att bara köpa helt färdiga produkter som så många gör. För den som är nyfiken på att se vad folk har skapat kan de kika på #minkreativatid på sociala medier, säger Stefani.

Hårda krav
Många produkter som Rundis erbjuder passar väl till napphållare – något som enligt Stefani innebär väldigt hårda krav. Den allra största mängd av de trä- och silikonpärlor som finns är fullt certifierade och godkända för bruk, och motsvarar de krav som ställts.

– Så gott som allt trä tillverkas i Tyskland och är av allra bästa kvalitet, något som vi vet är av högsta vikt för många och det är det även för oss.

Rundis firar Black Friday – se rabatten här

I samband med att vi kommer allt närmre juletider skickas trevliga julkort från Rundis, i samband med beställningen. Här uppmanar de att ta vara på vad de kallar för årets mysigaste tid, och att dela med sig av sina skapade verk.

– Vi har även #minkreativajul på sociala medier, för att lyfta fram alla skapelser i samband med högtiden. Nyligen tog vi fram #gemensamtid också, för att verkligen lägga fokus på att gemensamtid är det mest värdefulla man kan ge någon. Våra varor är mer än bara produkter, det är något som skapar möjligheten för välförtjänt avkoppling och tid med nära och kära.

På Rundis.se hittar du olika pärlor och tillbehör till din smyckestillverkning eller pyssel. Stort utbud till bra priser.