Nu kan du njuta av våren – utan mygg- och fästingbettVåren står runt hörnet, och likaså gör även de ökända myggen och fästingarna. Det kan därför vara en bra idé att redan nu vara väl förberedd – och välja produkter som fungerar för hela familjen. Salubrins produkter går bra att använda även på barn under tre år, och kommer med fler fördelar än så.

Att bli biten av en mygga eller fästing tillhör inte vardagens mest sällsynta händelser, framförallt inte när det börjar vankas vår och sommar. Det kan därför vara bra att redan nu börja leta efter bra mygg- och fästingprodukter, för att slippa allt det jobbiga som ett bett ofta innebär.

– Salubrin har många produkter, både förebyggande produkter som myggspray, fästingspray och mygglotion och efterbehandlande lösningar för att lindra klådan, säger Ulf Åkerström, chef inom produktutveckling på Hardford AB.

Vill du läsa mer om Salubrin?

Passar barn under tre år
För den vuxne finns tämligen många alternativ för att motverka mygg- och fästingbett. Desto färre finns det som passar väl till minstingen, men där kan Salubrin finnas till hjälp. Produkterna är godkända att användas även på barn under tre år, tack vare att ett milt och skonsamt innehåll. . Salubrin innehåller dessutom vårdande Aloe Vera.

– Alla Salubrins produkter är tillåtna att använda även på barn under tre år, det är unikt på marknaden, säger Ulf.   

Många olika produkter – se här

Vattenfasta produkter– ett stort plus
Ett vanligt bekymmer med sedvanliga sprayer och lotions är att de inte är vattenfasta. Vår och sol innebär ofta bad liksom svettningar, något som gör att det lätt försvinner från kroppen – och att produkten tappar sin funktion. Detta berättar Ulf att Salubrin har motverkat.

– Tack vare att de är just vattenfasta kan du som använder Salubrin bada och svettas i vår- och sommarsolen utan att oroa dig för att den inte ger verkan. De är testade för att skydda i över sex timmar.

Den som vill införskaffa Salubrin behöver inte åka långt; de finns på allt från olika apotek till livsmedelsbutiker.

Det klassiska husapoteket. Varumärket Salubrin grundades 1893 av Dr. Per Håkansson som upptäckte att de anställda på hans ättiksfabrik sällan eller aldrig var sjuka. Den klassiska lösningen har en kylande effekt som hjälper både vid klåda efter insektsbett och solsveda.