Poolerna för dig som vill göra det på riktigtMed sommaren runt hörnet börjar poolerna förberedas – för den som har tillgång till en. Många andra går i tankar om att det ska införskaffas, och poolköp är ett område som är fullt av missvisande och felaktig information enligt Jan Sundberg, VD på ScandinavianLuxePool.

Det råder ingen brist på företag som säljer pooler i Sverige, något som ScandinavianLuxePool var väl medvetet om innan sin start. Men Jan ansåg att informationen som ofta fanns nära till hands gällande ämnet inte alls var korrekt, och ville hellre vara den leverantör som utöver sin försäljning även kunde vägleda kunden med sin expertis från start till slut.

Många väljer det billiga alternativet
Att det kommer kosta en del att installera en helt ny pool i hemmet är nog ingen främmande uppgift för någon, men Jan menar ändå att man får mer valuta för pengarna i det långa loppet om man inte alltid väljer det billigaste alternativet.

– Man får ju vad man betalar för. Inom några år uppkommer problemen: maskinmässigt, poolmässigt och takmässigt. Tyvärr får väldigt många nyinstallerade lågprispooler dessa problem, förklarar Jan.

Vill göra det lilla extra för kunden
Ett stort fokus ligger på att vägleda kunden genom pooldjungeln, som Jan kallar det, i form av en konstant kundsupport. Kunder får höra av sig till ScandinavianLuxePool när som helst om de har frågor.

– Jag har suttit hela helgen och svarat på kunders tankar och funderingar både innan och efter ett poolköp. Vi finns alltid till hands för kunderna och ser alltid till att svara på deras frågor, och vi ser alltid till att lösa deras problem om det skulle uppstå ett, säger Jan.

Installationen är även den utöver det vanliga för att se till att kunden blir extra nöjd. Här kan man förvänta sig ett specialkonstruerat poolområde anpassat till sin specifika fastighet. Vanligtvis är det ett vanligt och stort pooldäck som installeras på de flestas tomter, men så är inte fallet här. ScandinavianLuxePool eftersträvar även att tillgodose kunden med installationsmaterial för att göra delar av installationerna själva, så att de inte behöver anställa extern hjälp för stora summor pengar.

– Det kan handla om 30 000 till 50 000 kronor som man sparar genom att utföra de relativt enkla stegen när det ska installeras. Det är rätt mycket pengar som kan gå till andra ting på poolen istället, säger Jan.

Här hittar du ScandinavianLuxePools alla olika typer av pooler!

Helt unika premiumpooler
En enastående service i form av kunskap och tips, men ScandinavianLuxePool besitter mer än så och innehar även helt unika premiumpooler. Glasfiberpoolen har en alldeles speciell uppbyggnad med sina tio lager av olika material.

– Den är till för dem som vill ha en exklusiv pool som dessutom håller väldigt länge, berättar Jan.

Tack vare poolens originella installationssystem vid namn GSA (gräv, ställ ned, anslut) så är det en vecka från uppstart till att poolen är färdig att använda.

Går du i tankar om att skaffa pool? ScandinavianLuxePool hjälper dig!


En av många valmöjligheter inför ditt val av pool i sommar

Mosaikpoolen vid namn Tielstone är även den exceptionell, och är tillsammans med den tidigare benämnda glasfiberpoolen Sveriges mest exklusiva pooler. Förutom att den har en självbärande och isolerad konstruktion har kunden möjligheten att skräddarsy sin pool. Allt från att skapa sin helt egna design, bestämma storlek och lägga till valfria tekniska funktioner.

– Den levereras helt färdig med exklusiv mosaik på insidan, och då menar jag verkligen äkta och exklusiv mosaik. Precis som den tidigare benämnda glasfiberpoolen är den även väldigt hållbar. Här är det en avancerad glasfiberkonstruktion med stålram tillsammans med annat material för att se till att livslängden är lång. Med denna konstruktion behöver man aldrig vara orolig för att poolen inte ska klara av även den värsta av kyliga vintrar, säger Jan.

Ett pooltak skapar både en inomhuskänsla och förlänger poolsäsongen rejält

Valmöjligheterna när det kommer till vad som ska införskaffas är med det sagt många. Utöver de många olika alternativen gällande pooler så finns även ett stort utbud utav tillbehör att välja mellan. ScandinavianLuxePool erbjuder allt från poolöverdrag som motverkar nedkylning av vattnet under natten, till rejäla pooltak som skapar en inomhuskänsla och förlänger poolsäsongen markant.

– Vi har allt man kan tänkas behöva när det kommer till skapandet av sin pool. Som kund behöver du alltså inte anlita flera olika aktörer utan allt sker snabbt och smidigt. Dessutom, som tidigare benämnt, så finns vi alltid ett samtal bort för att hjälpa kunden oavsett vad det gäller, avslutar Jan.

ScandinavianLuxePool – skapa ditt eget paradis!
Poolföretaget grundades 2004 av entreprenören Jan Sundberg, en specialist i att utveckla plastkonstruktioner. Innan företagets begynnelse hade Jan en plastkunskap med många års erfarenhet från våtrumsbranschen och tillsammans med en europeisk fabrik utvecklade han ett nytt koncept för glasfiberpooler.

ScandinavianLuxePool har redan från börjat fokuserat sig på premiumprodukter, och förutom unika pooler samarbetar man med ledande aktörer inom både poolrening och uppvärmning. Med stort fokus på dels säkerhet, men likaså på förlängningen på badsäsongen, har man även flera olika pooltak.