reFitness hjälper dig att komma igång med träningen på allvar

Med ett 2019 som börjar löpa mot sitt slut börjar allt fler tänka på de ständigt förekommande nyårslöftena. Ett av de mest vanliga handlar om att gå upp och ned i vikt och att träna mer, något som många tycker är lättare sagt än gjort. Nu finns reFitness som hjälper dig att nå dina mål för en bättre hälsa.

Studier visar att över två miljoner svenskar tränar på gym, samtidigt som miljardsummor spenderas på gymkort som förblir oanvända. Att träning gör gott för hälsan är ingen nyhet för många, men det kan trots detta vara en rejäl utmaning att bibehålla tränings- och kostschemat. Med detta i åtanke grundades reFitness – en onlinetjänst som tillgodoser dig med en utbildad PT som hjälper dig med både kost och träning på ett sätt som fungerar för just dig; oavsett om du är en nybliven mamma, nybörjare eller en med en längre tids träningsvana.

– Din personliga tränare finns där varje dag som stöd och hör av sig väldigt snabbt om det är något du funderar över, berättar Rickard Evertsson, grundare av reFitness.

Rekommenderad av en bekant
En av många användare är Linnéa Olsson, 27. Hon hade i många år tränat till och från, men aldrig fått in det till en fungerande rutin. Hon förklarar att det var i samband med hennes flytt från Blekinge till Stockholm som hon slutade träna helt, och trots tappra försök fick hon det inte att fungera i vardagen.

– Jag mådde inte alls bra då. Det fanns inga rutiner för min träning och framförallt ingen motivation, så jag kände att jag verkligen behövde vända på det. I samband med det hade jag sett en hel del för- och efterbilder på sociala medier från just reFitness och att många rekommenderade det, berättar hon.

Till en början medger Linnéa att hon tyckte att det verkade vara en klassisk annons som var lite för bra för att vara sann, men kort därpå berättade en vän till henne att han hade genomfört reFitness program Sommarformen liksom Luciaformen. Hon berättar att den kroppsförändring som han hade genomgått och att hans välmående till synes hade förändrats till det bättre inspirerade henne till att ge det ett försök.

– Jag velade ett tag, men han rekommenderade det verkligen. Det slutade med att jag och min sambo båda hoppade på och skrev upp oss på Nyårslöftet, ett program som skulle hålla på i tio veckor.

Vill du läsa mer om reFitness? Klicka här!

Tydligt och enkelt kostschema
När det var dags att köra igång med programmet var Linnéa till största del taggad, men även lite orolig för hur hennes kost den närmaste tiden skulle se ut. Det som hon trodde skulle vara veckor av endast kvarg och kyckling ersattes med en receptbank full av olika typer av maträtter, som dessutom räknade ut automatiskt hur mycket hon skulle äta för att hålla sig till dina mål.

– Det var definitivt en chock att se hur mycket jag kunde äta. reFitness har en bank full av recept som de rekommenderar och som var bra för min träning, och det var alla möjliga rätter – allt från sedvanliga måltider till veganska. Jag blev närmast besatt av carbonaran!

Förutom att kosten var både god och enkel att sköta tack vare det individuella kostschemat som togs fram efter de mål hon satt upp, var även själva träningen lika enkel, förklarar hon. Linnéa upplevde sig tidigare ofta vilsen på gymmet och osäker på hur saker fungerade, en ovisshet som många säkerligen kan känna igen sig i, men i programmet fick hon all stöttning hon behövde.

– Jag fick ett schema inför varje träning som gick igenom exakt vilka övningar jag skulle köra, och dessutom fanns det videos för att underlätta ifall det fanns några frågetecken. Dessa videos var väldigt utförliga och superenkla att förstå, och gjorde träningsvardagen markant mycket enklare. Hade man frågor, oavsett vad det gällde, så var min personliga tränare alltid snabb att svara, och jag var också medlem i en stor grupp på Facebook där man kunde peppa varandra och även där ställa frågor och få råd. Man kände sig aldrig ensam under dessa tio veckor, understryker hon.

Anmäl dig till Nyårslöftet här

Efter att programmet var färdigt upplevde Linnéa stora förändringar med sig själv, både visuellt men även psykiskt. Hon berättar att hon kände sig piggare, full av energi och mycket gladare. I dag, nästan ett år senare, mår hon lika bra och tränar bekvämt på egen hand.

– reFitness är liksom ingen ”quick fix” som får dig att komma i form på någon vecka, men det är tio veckor som ger dig de ultimata verktygen för en hälsosammare och roligare livsstil.

Förutom att vara bidragande till en förbättrad hälsa och kost har den som deltar i reFitness-programmen även möjlighet att vara med och dela på 100 000 kronor. Snart öppnar anmälan för Nyårslöftet – se till att vara redo!

Hos oss på reFitness får du personlig träning och kostupplägg online från en utbildad PT. Genom att sköta coachingen online är det lättare för dig att följa ditt personligt utformade program och resultaten blir därmed bättre! Vi är experter inom området och med vår långa erfarenhet av personlig träning kan vi hjälpa dig att få ut de resultat du önskar av din träning.

Vi lägger upp kost och träning helt utifrån vad du vill uppnå – du bestämmer själv vad du har för mål och vi hjälper dig på vägen dit. Vår online-baserade PT-verksamhet står för kvalitet och kunskap och genom att anlita oss kan du vara säker på att få den hjälp och det upplägg som du behöver för att lyckas, det finns inte någon anledning att vänta.