Sveriges bästa utbildningsutbud för offentlig sektorPiku AB är en av Sveriges största utbildningsaktörer för offentlig sektor. Tusentals anställda och förtroendevalda ökar varje år kunskapen med hjälp av 100-tals utbildningar!

I företaget finns ett 30-tal av landets främsta konsulter, vilket ger en garanti för kunden, att faktiskt få just det den behöver. I år efterfrågas även specialutbildningar för politiker och revisorer eftersom vi har en ny mandatperiod. Regioner, kommuner och kommunförbund beställer skräddarsydda utbildningar av högsta klass.

Tid är pengar, och med en heltäckande partner kan de få rätt utbildningar och samtidigt slippa mycket av sina egna, fasta kostnader. Aktuell nu är Future & Welfare 7–8 mars, en nationell välfärdskonferens för kommunala beslutsfattare i hela landet. Den 7–8 mars samlas kommunledningar med fler i Malmö för att inspireras av talare från Sverige, Malta och USA, som med ett framtidsfokus belyser välfärdsutmaningarna i våra kommuner.

Det har funnits regionala välfärdskonferenser tidigare men Future & Welfare tar ett helt nytt och nationellt grepp med ett program bättre än någonsin förut. På samma konferens koras även Årets Innovativa Kommun 2019. Var 20:nde kommun i landet är nominerad, och juryn består av experter från bland annat SKL och COI i Köpenhamn.

Läs mer på: 
www.pikukommun.se