Träningsbandet som gjort succé i Europa lanseras nu i Sverige

En av Sveriges största återförsäljare av rehab-och sjukvårdsprodukter, Skadebutiken.se blir nu generalagent för Flexvit i Sverige. Ett revolutionerande träningsband som slagit igenom hos idrottseliten i Europa. Nu blir Flexvit tillgängligt för alla som vill träna med dessa högkvalitativa band.
– Det känns otroligt kul att Skadebutiken.se fått förtroendet att bli generalagent för Flexvit i Sverige. När vi fick frågan från tillverkaren i Tyskland så tackade vi ja utan att tveka, berättar Henrik Westerling, delägare och vd för skadebutiken.se.

Skadebutiken.se är väl etablerad på marknaden och har flera av Sveriges största idrottsklubbar som kunder. Sedan 2008 har Skadebutiken försett idrottsklubbar, kliniker och privatpersoner med diverse rehab-och friskvårdsprodukter. I webbshoppen finns allt från olika typer av sporttejp och ortoser, till fotvårdsprodukter och träningsredskap.

Beställ träningsbandet flexvit idag - klicka här!

Används av fotbollseliten 
Henrik Westerling berättar att Flexvit används av flertalet fotbollsklubbar tillhörande europeiska toppeliten. Bandet tillverkas i Tyskland och är OEKO-TEX certifierad vilket garanterar att produkten inte innehåller hälsoskadliga halter av kemikalier. Dessutom har Flexvit många fördelar. Tack vare den patenterade tillverkningstekniken så har Flexvit en längre livslängd än vanliga gummiband, fortsätter Henrik.

– Det känns otroligt roligt för oss att kunna erbjuda Flexvit till vanliga motionärer men även elitidrottare här i Sverige. En stor fördel är att bandet är tvättbart i 60 grader och fastnar inte i håret på armar och ben, som tyvärr är vanligt med traditionella gummiband, avslutar Henrik.

 

Skadebutiken.se är en av Sveriges största återförsäljare av rehab-och sjukvårdsprodukter.

Sedan 2008 har Skadebutiken.se försett idrottsklubbar, kliniker och privatpersoner med diverse rehab-och friskvårdsprodukter. 

Kontakt

info@skadebutiken.se
Tfn: 031-788 50 00  
Fax: 031 - 47 40 70