Så kan du enkelt hålla igång träningen – med hjälp av SantéDet är nog ingen som missat hur gynnsamt det är med fysisk träning, men att faktiskt komma iväg och genomföra ett pass är lättare sagt än gjort. Men det finns en smidig och effektiv lösning – som inte kräver ett stort hemmagym eller onlinepass som är svåra att genomföra framför datorn.

– Våra produkter gör att det är härligt och superenkelt att hålla kroppen i skick. Både för att faktiskt träna, men likväl för att motverka exempelvis stelhet, säger Maria Englund, ägare på Santé.

En sak som en stor andel av Sveriges befolkning är skyldiga till är den kring att ställa in sitt gympass. Anledningarna kan vara flera, såsom exempelvis brist på tid eller ork, men faktum är att det för många inte sker så ofta som önskas. 

Att träna hemifrån är möjligt för alla, exempelvis genom olika instruktionsvideos på nätet, men det är inte alltid stimulerande och inte sällan svårt att hålla igång motivationen. Just därför försvinner ofta inspirationen att hålla igång med sin träning, menar Maria Englund.

– Men det finns absolut sätt att enkelt komma igång och få in träning i sin vardag, exempelvis genom de produkter som vi har i vårt sortiment. 

Få mer information om Santé

Förbättrad arbetssituation
I Santés utbud finns alla nödvändigheter till utöva fysisk aktivitet samt återhämtning med hjälp av massageprodukter, massagefåtöljer och olika typer av produkter för vibrationsträning. Den som behöver hjälp att hitta rätt kan dessutom alltid vända sig till Santé och deras kundservice.

– Vår styrka är helt klart den personliga service och kontakt som vi tillgodoser varje kund med. Vi lyssnar på vad de faktiskt behöver och ser till att finnas där hela tiden, säger hon och fortsätter:

– Tillsammans med kunden vill vi hitta den absolut bästa produkten utefter deras önskemål, behov och budget.

Maria Englund förklarar vidare att Santés produkter är perfekta som så kallade ”corona-gåvor”, från arbetsgivare till sina anställda. För många har oergonomiska pinnstolar blivit det nya normala, och att då få träningsredskap likt de som Santé erbjuder kan ge positiv effekt – och inte bara fysiskt.

– Om en anställd känner sig omhändertagen av sin chef lär motivationen och prestationerna öka därefter. Det hela handlar om ett livspussel; att vara pigg på jobbet och njuta av sin lediga tid efteråt, men många är istället extremt trötta. Med träning kan det bli ändring på det.

Läs mer om Santé – klicka här

Produkter för alla
Ett träningsområde som vuxit enormt i popularitet är vibrationsträning, och det är enkelt att förstå varför. Vibrationerna i exempelvis de hantlar som finns hos Santé innebär en avsevärt högre träningseffekt och effektivare verkningsgrad. Allt som allt resulterar det i en smidig träning – samtidigt som du gör gott för kroppen.

Casada Vibrationshantlar är väldigt populära hos oss, och är en perfekt present i juletider till så gott som alla. Kanske främst till de som har svårt att få tid över och kan nyttja den under korta sessioner medan de sitter stilla på sin arbetsplats, förklarar Maria.

Läs mer om vibrationshantlarna här

En annan produkt som grundar sig kring vibrationer är Casada Powerboard 3.0. Plattan möjliggör träning för kraft, styrka, elasticitet och uthållighet och fungerar egentligen för alla: proffs eller nybörjare, ung som gammal. 

– Tio minuter à tre gånger i veckan på plattan, utan extra vikter, gör att du uppnår stora förändringar. Men värt att tillägga är att det också är en optimal lösning vid rehabilitering.

Få mer information om vibrationsplattan – läs mer här

Den kanske mest populära produkten just nu är massagepistolen – och det är enkelt att förstå varför. Casadas MediGun Pro, med ända upp till 3400 slag per minut, är ett effektivt sätt att motverka muskel- och träningsvärk, men även vid behandling av exempelvis hälsporre.

– Det finns ett stort utbud av massagepistoler på marknaden. Men just denna var ”överlägsen” och ”Bäst i Test” i Aftonbladets test när de jämförde olika varianter. Det talar sitt tydliga språk, avslutar Maria Englund.

Santé betyder hälsa och välbefinnande på franska, eller wellness som samlande uttryck. Företaget grundades 2003 och vår vision är att skapa just välbefinnande för alla med produkter av högsta kvalité. Vi har valt att endast arbeta med massagefåtöljer och massageprodukter med funktioner och kvalité som svarar upp mot våra högt ställda krav, allt för att garantera våra kunders trygghet och säkerhet.

Vår långa erfarenhet i branschen gör även att våra tillverkare har ett stort förtroende för vårt sätt att arbeta och ge service till våra kunder.Verksamheten bygger på säkerhet, hög servicegrad och omvårdnad för våra kunder, vars behov ska styra vårt långsiktiga arbete och vår ambition att vara den ledande leverantören i branschen.

Välkommen till oss! Vårt mål är att ge wellness till alla och att varje dag överträffa oss själva – för ditt välbefinnande.