SuperFynd med snabb leverans hos FyndiqMarknaden drivs av konkurrens, där priset som den ene handlaren erbjuder kan pressas ner av en annan handlare. Däremot är marknaden i dag så stor att du lätt kan gå vilse i havet av handlare, inte minst på nätet. Fyndiq har löst det genom att samla erbjudanden från olika handlare på en och samma plats.

– Vi får fynden att hända genom att samla tusen handlare på vår plattform, berättar Christer Ekman, marknadschef på Fyndiq.

Med Black Friday och julhandeln runt hörnet letar många efter rätt julklapp till rätt pris. När den ene handlaren pressar ner sitt pris, väljer ofta en annan handlare att följa samma spår. Så fungerar den globala marknaden, där handlare pressar ner varandras priser genom en aktiv konkurrens. Det betyder också att det finns en djungel av handlare att välja bland, där det är svårt att hålla reda på vart nästa fynd kommer dyka upp. På Fyndiq finns allting samlat på en och samma plats, en slags plattform med olika handlares priser där du kan hitta de bästa fynden bland över två miljoner produkter.

Köp julklapparna hos Fyndiq

– Det finns fördelar med marknadsplatser som gemene man är mer mottaglig för i dag än för bara ett par år sen, säger Christer Ekman, Marknadschef på Fyndiq, och fortsätter:

– Vi på Fyndiq har inget eget lager; vi sammankopplar kunderna direkt med våra handlare, och där allt sker under vårt “paraply”. Det finns mängder av liknande tjänster inom allt ifrån taxiresor till att beställa middag från en restaurang och få den hemkörd.

Gör ett superfynd
Flera gånger i veckan skickar Fyndiq ut ett mail med ”SuperFynd”. Här handlar det om extra nedsatta priser på utvalda produkter, det kan vara allt ifrån verktygslådor och kastrullset, till flerpack laddkablar och kläder.

– Kunderna kan spara många hundralappar genom att ha koll på SuperFynden som dyker upp på vår sajt och via våra e-postutskick. Vi vill hjälpa konsumenterna att hålla koll på de varor som rabatteras, även om det såklart ofta handlar om att vara först till kvarn.

Vill du göra ett SuperFynd? Klicka här!

”Handlarna vill sälja”
Anledningen att dessa priser existerar är enkel menar Christer. Handlarna vill trots allt sälja, därför leder konkurrensen på marknaden till att priserna blir fördelaktiga för konsumenten. På Fyndiq arbetar de med fynd, ett stort sortiment och snabba och billiga leveranser som bas för att hela tiden vara ett optimalt val för den medvetne konsumenten och fyndproffsen.

– Vi existerar på grund av hur den moderna marknaden ser ut, det är därför vi är så uppskattade av konsumenterna. Bra varor som levereras snabbt till Fyndpris, helt enkelt! avslutar han.

Fyndshopping är kul! För att det ska vara superlätt för dig att hitta Sveriges allra bästa fynd har Fyndiq samlat 2 miljoner fyndprodukter från tusen butiker under ett och samma tak för dig att enkelt klicka hem här. Finner du inte vad du söker idag så kolla imorgon igen – för varje dag får vi in hundratals nya fynd på Fyndiq.