Josefin Gunnarsson är veterinär vid Livsmedelsverket och arbetar med att garantera att den kyckling som slaktas i Sverige är vid god hälsa och köttet säkert att äta....
Genom nya metoder för utbildning och ett aktivt arbete med normer skapar funktionsstödsförvaltningen en mer inkluderande organisation som ännu bättre möter brukarnas behov....
Hos Pågen är hållbarhet lika viktigt som mjöl är för bakningen. Därför har Pågen utvecklat ett unikt kretsloppssystem – och en av företagets hjärtefrågor är att vara med och utveckla ett hållbart svenskt lantbruk....
Dedikerade parkeringsplatser för den som kör elbil blir en allt vanligare syn. Kanske har du sett laddstolpar vid din arbetsplats, hotell eller köpcentrum? I takt med att antalet elbilar i vårt land ökar behöver...
När man talar om hållbarhet är det viktigt att hålla isär begreppen – verkar man på organisations- eller individnivå? Frågar man Avonova går vägen dit bland annat via ett fokus på proaktiv hälsa....
För att säkra odlarnas och kaffets framtid räcker det inte att köpa ekologiskt, det behövs en bredare syn på hållbarhet. Kaffe kan odlas hållbart utan att vara ekologiskt, men kunskapen kring hållbar odling är...
Tergent är det lilla familjeföretaget med den stora passionen för trädgårdar, lantbruk & grönytor! Tergent har anor tillbaka till 1946 och utvecklingen av vätmedlet, en miljöinnovation som innebar att lantbruket kunde minska på mängden...
Miljöfrågan är hetare än någonsin, trots det nyttjar svenskarna resurser som om det fanns fyra jordklot. ÅGAB Syd vill återvinna dyrbara naturresurser – istället för ytterligare exploaterande....