Passa på: Nu kan du köra världens mest exklusiva sportbilar – till superprisDrömmer du om att köra en av världens mest exklusiva sportbilar? Vill du ge bort en fartupplevelse i julklapp, födelsedagspresent eller kanske planera in det till nästa möhippa, svensexa eller företagsevent? Passa på – med GR8 Experience kan du just nu fynda en plats bakom ratten.

– Många blir som barn när de ser bilarna. Det ger verkligen en adrenalinkick och många går ut ur bilarna efter sin körtur och är helt skakis. Det är en otrolig glädje, säger John MacIntosh från GR8 Experience.

Vill du vara med om en körupplevelse utöver det vanliga eller ge bort en körupplevelse som passar perfekt till nästa möhippa eller svensexa – eller kanske ge bort upplevelsen i julklapp eller födelsedagspresent? Just nu har GR8 Experience rabatterade priser på körupplevelser där du kan få uppleva farten och tjusningen i att köra några av världens mest exklusiva sportbilar.
– Vi vill att alla, oavsett plånbok eller ålder, ska få möjlighet att köra eller åka med i bilarna, säger John MacIntosh från GR8 Experience.

Klicka här för att se vilka bilar du kan köra hos GR8 Experience

GR8 Experience grundades 2005 och är Europas största leverantör av körupplevelser. Sedan starten har de levererat över 150 000 upplevelser i världens mest omskrivna sportbilar. De har även tilldelats pris som Årets Present.
– Vi har instruktörer med lång erfarenhet av sportbilarna och vi ser alltid till att leverera oförglömliga körupplevelse – och oavsett om du kör eller åker med får du en enorm adrenalinkick, säger John MacIntosh.

Så nära finns GR8 Experience dig. Klicka här!

”Du får en enorm adrenalinkick”
När du köper en körupplevelse från GR8 Experience väljer du vilket bilmärke du vill köra och hur lång sträcka du vill köra. Du kan välja allt från kortare turer på åtta kilometer upp till 200 kilometer. När du är tillbaka från din äventyrliga körtur kan du dessutom passa på att ta bilder tillsammans med bilen.

Vill du köra en av världens snabbaste bilar? Missa inte chansen - boka din upplevelse här!

Passar även perfekt för företagsevent
GR8 Experience arrangerar även heldagar för företagsevent och hjälper även dig med att planera nästa kickoff – oavsett var du befinner dig.
– Vi kan arrangera events för upp till 250 personer och för den som vill arrangera ett större event med bilarna kan vi även hjälpa till med lokal, mat och logi, säger John, och fortsätter:
– För att skapa ett framgångsrikt teambuilding-event krävs, förutom att förbättra kommunikation, ledarskap och uppmuntra till kreativitet, en dos skratt och äventyr, avslutar John.

Vill du planera ett företagsevent eller en kickoff med GR8 Experience för 2019? Boka redan nu. Klicka här!


GR8 Experience grundades 2005 och är Europas absolut största leverantör av körupplevelser och har sedan start levererat över 100 000 upplevelser i världens mest omskrivna sportbilar. Våra instruktörer har lång erfarenhet av sportbilarna och vi ser till att alltid leverera oförglömliga körupplevelser till 100 procent.

GR8 Experience finns på följande platser:
Sverige: Stockholm - Göteborg - Malmö - Helsingborg - Jönköping - Örebro - Åre
Norge: Oslo
Danmark: Köpenhamn - Århus
Tyskland: Hamburg - Köln - Düsseldorf - Berlin - Frankfurt - München
Frankrike: Cannes - Nice - Sainte Maxime - Paris
Spanien: Alicante - Barcelona  

Frågor eller funderingar? Kontakta GR8 Experience här