Oväntade knepet mot svettfläckar

Blir dina kläder fläckiga av svett eller din deodorant?
Nu finns Dry’s – ett smart armhåleskydd som gör att du slipper fläckarna och kan spara in pengar på kemtvätt.
– Skyddet sitter bekvämt på plats och håller dig torr hela dagen, säger Nick Börjlind, vd på Dry’s.

Blommiga tofflorna hyllas: ”Som att gå på moln”

Det blommiga är en ständig trend när värmen kommer och nu är det äntligen dags att köpa vårens skor. Jobis arbetstofflor är inte bara snygga – de är dessutom sköna och bra för hållningen.

– Mina fötter orkar en hel arbetsdag utan att bli trötta och ömma, skriver användaren Johanna på Jobis hemsida.

Hos Modevillan får du en annorlunda shoppingupplevelse

Att shoppa är för många ett ont måste som slukar både tid, energi och pengar. Men det finns ett knep för att utöka garderoben med minsta kraftansträngning. Hos Modevillan hittar du allt du behöver, under samma tak – dessutom kan du få en personal shopper och en skräddare som hjälper dig i kläddjungeln. Vill du […]

Svenska makeupföretaget FÄRG väljer bort retuschering och skeva skönhetsideal

De flesta är medvetna om att skönhetsbranschen är en retuscherad värld. Rynkor tas bort, kindben görs större, finnar suddas bort och läppar rättas till. Det svenska makeupmärket FÄRG vill nu visa hur vi egentligen ser ut.

Därför satsar de på underkläder som inte behöver provas

Underklädstrender varierar från år till år och en av årets hetaste trender är den figurnära bodyn. Det är något Jelon e-trade har tagit fasta på när de lanserat e-handeln Zessa.se.
– När jag besökte underklädsmässan i Paris i vintras såg jag att bodyn var tillbaka hos nästan alla märken, säger Mats Ingelborn, grundare och vd för Jelon e-trade.