Den tidigare travrestaurangen går nu under namnet Gävle Live och är stadens nya konferens & underhållningsarena. Förutom en massa liveevents så serveras här också en lunchbuffé fylld med rätter som passar de flesta. Den...
Det finns knappast något bättre än att svalka sig med en god glass på en strålande dag. Malmöföretaget Köld utlovar en smakupplevelse utöver det vanliga med deras gräddglass och växtbaserade glass som är gjord...
Det tog foodien Pia Qvarnström fyra års experimenterande att utveckla veganska Bärta till den produkt det är idag; en groddad och fermenterad gul ärta, som är ett smakrikt och mångsidigt köttalternativ, och därtill planetnyttig...
Precis vid havet, ett stenkast från storstadspulsen i Stockholm hittar du Hotell Havsbaden i Grisslehamn – en lugn oas för kropp och själ. I 100 år har gäster från när och fjärran kommit hit...
Maria har levt med hypotyreos i över ett decennium. För några år sedan eskalerade hennes hälsoproblem och hon fick diagnosen kronisk urinrörskatarr och Reynolds syndrom. Läkarna förslog nya och fler mediciner och olika behandlingar,...
Leksands fortsätter knäcka vägen framåt och nu lanseras Knäckepizzabotten. Ett unikt tunt med tunn botten och spröda kanter, likt en fin italiensk pizza. Nu blir pizzabaket hemma både enklare, snabbare och mer hälsosamt....
I år blir det ingen stor nyårsfest med vännerna på nyårsafton, men en tradition som kan fortgå är att till bubblet servera hummer. Kanske har hummern alltid haft en given plats på nyårsmiddagen eller...
Julen närmar sig med stormsteg, men i år lär den skilja sig lite från tidigare jular. Varför inte göra det bästa av julfirandet och lyxa till det med ett festligt julbord. Vem har...
Leksands knäckebröd har länge varit en klassiker i svenskarnas skafferi. Knäckebrödet passar perfekt till snabba frukosten, till lyxiga helgfrukosten, som mellanmål och även till middagen. Det går också att använda på alla möjliga sätt...